Cocotxes de lluç amb salsa verda
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Antonio Saez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Lasarte, Barcelona
- Informació nutricional -Obre
Les cocotxes són un aliment exquisit i saborós de textura suau i gelatinosa. Nutricionalment parlant te les mateixes característiques que el múscul del lluç excepte que conté el triple de calci.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 1 kg de cocotxes de lluç
- 2 grans d'all
- 1 bitxo
- 1 got d'oli d'oliva refinat i sabor suau
- 1 manat de julivert
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un cassó l'oli, els grans d'all laminats, el bitxo i les cocotxes,
salteu-les durant uns segons, retireu el cassó del foc, coleu l'oli i poseu les cocotxes en un altre cassó al foc.A continuació, comenceu a moure el cassó fent moviments circulars fins que les cocotxes deixin anar la seva gelatina. Seguidament, afegiu-hi l'oli a poc a poc sense deixar de moure el cassó fins que aconseguiu una salsa groga. Finalment, afegiu-hi una mica de sal i el julivert picat i continueu remenant el cassó durant uns segons més.I ja per acabar, emplateu les cocotxes amb la seva salsa.
salteu-les durant uns segons, retireu el cassó del foc, coleu l'oli i poseu les cocotxes en un altre cassó al foc.A continuació, comenceu a moure el cassó fent moviments circulars fins que les cocotxes deixin anar la seva gelatina. Seguidament, afegiu-hi l'oli a poc a poc sense deixar de moure el cassó fins que aconseguiu una salsa groga. Finalment, afegiu-hi una mica de sal i el julivert picat i continueu remenant el cassó durant uns segons més.I ja per acabar, emplateu les cocotxes amb la seva salsa.