Cocotxes de bacallà amb patata confitada i pebre vermell
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Antoni Sánchez Amorós
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Solana , La Foradada
INGREDIENTS
- 1/2 kg de cocotxes de bacallà dessalades
- 1/2 kg de patates canabec
- 2 grans d'all
- oli d'oliva
- pebre vermell dolç
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, peleu les patates, talleu-les a quarts, lamineu-les, rectifiqueu-les de sal i pebre, remeneu-les bé, poseu-les en una paella amb oli, tapeu-la i confiteu-les a foc suau.
Quan faci una estona que s'estan confitant, afegiu-hi uns alls sencers, torneu a tapar la paella i deixeu-les confitar una estona més fins que quedin dauradetes.
A continuació, en una paella amb oli sofregiu l'all picat. Quan estigui dauradet, afegiu-hi les cocotxes salades i deixeu-les coure a foc suau mentre aneu movent la paella.
I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb les patates confitades, premeu-les bé, desemmotlleu-les, poseu-hi les cocotxes al voltant i guarniu el plat amb una mica de pebre vermell dolç.
Quan faci una estona que s'estan confitant, afegiu-hi uns alls sencers, torneu a tapar la paella i deixeu-les confitar una estona més fins que quedin dauradetes.
A continuació, en una paella amb oli sofregiu l'all picat. Quan estigui dauradet, afegiu-hi les cocotxes salades i deixeu-les coure a foc suau mentre aneu movent la paella.
I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb les patates confitades, premeu-les bé, desemmotlleu-les, poseu-hi les cocotxes al voltant i guarniu el plat amb una mica de pebre vermell dolç.