Coca d'oli, formatge de cabra, brots verds i pernil

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Casas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Allium, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'oli d'oliva ajuda a disminuir el colesterol de la sang.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 300 g de farina blanca
  • 75 g d'oli d'oliva
  • 75 g d'aigua
  • 1 culleradeta de sal
  • Per a la coca:
  • brots tendres d'amanida
  • 4 talls de formatge tendre de cabra
  • 24 avellanes torrades
  • pernil ibèric
  • Per a la ceba confitada:
  • 2 cebes de Figueres
  • oli d'oliva
  • Per a l'amaniment:
  • una cullerada de concentrat de poma
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli confiteu la ceba tallada en juliana a foc suau.

Per fer la coca, poseu en un bol la farina, l'oli, l'aigua i la sal i remeneu-ho bé amb una cullera. Quan estigui tot ben barrejat, amasseu-ho amb les mans. Seguidament, estireu la massa amb un corró fins que us quedi ben fina, talleu-la en forma rectangular, poseu-la en una safata i deixeu-la coure al forn a 180 graus durant 10 minuts.

A continuació, poseu la ceba confitada sobre la coca, cobriu-la amb un tall de formatge de cabra i torneu-la a posar al forn 5 minuts més.

Mentrestant, poseu els brots tendres en un bol i amaniu-los amb sal, pebre, oli i concentrat de poma.

I ja per acabar, emplateu la coca i poseu-hi els brots amanits, les avellanes i els talls de pernil per sobre.
Anar al contingut