Coca de sardines en escabetx amb orellanes, mango i ruca

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Àlex Muedra
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Visual, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    El mango és una fruita molt rica en magnesi, provitamina A i vitamina CAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • paquet de pasta de full (opcional, 4 llesques de pa pagès)
  • 4 llaunes de sardines en escabetx
  • 20 orellanes
  • 200 ml d'aigua
  • 1 mango
  • 100 g de ruca
  • 1 manat de cibulet
  • 1 gotim de raïm pelat

PREPARACIÓ

Per començar, talleu la pasta de full en rectangles de 14 centímetres de llarg per 4 centímetres d'ample,
punxeu aquests rectangles de pasta de full amb una forquilla per evitar que s'inflin durant la cocció i deixeu-los coure al forn a 175 graus durant 12 minuts.

Per fer la crema d'orellanes, poseu a la Thermomix les orellanes, l'aigua, una mica de sal i tritureu-ho durant 8 o 10 minuts.

Mentrestant, retireu les espines de les sardines en escabetx, talleu el mango en làmines molt fines, talleu els grans de raïm pelats a quarts i retireu-ne les llavors.

A continuació, poseu la pasta de full cuita sobre un plat, unteu-la amb la crema d'orellanes, poseu els filets de sardina a sobre, els grans de raïm tallats i les làmines de mango. Guarniu la coca amb la ruca i el cibulet picat. Finalment, tireu-hi unes gotes del suc d'escabetx de les sardines per sobre per tal d'amanir la coca.
Anar al contingut