Coca de recapte amb arengades i escalivada
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a la massa:
- 150 ml d'aigua tèbia
- 300 g de farina de blat
- 15 g de llevat
- farigola seca
- pasta d'olives arbequines
- 30 g de llard de porc
- oli d'oliva
- Per al farciment:
- 2 arengades
- tonyina
- 4 tomàquets
- 2 pebrots escalivats
- 4 albergínies escalivades
- 1 ceba de Figueres
PREPARACIÓ
1. Desfem el llevat amb aigua tèbia, hi afegim sal i ho reservem.
2. Per fer la massa, posem la farina al robot de fer pa i ho barregem amb la farigola i la salsa d'olivada. Després, hi afegim llard de porc i una mica d'oli d'oliva.
3. Al cap de dos o tres minuts, ja hi ha la massa feta. La deixem reposar durant una hora, tapada amb un drap de fil.
4. Mentrestant, preparem les arengades i les remullem amb llet. Escampem farina per estendre-hi la massa i l'anem treballant.
5. Tallem a trossets els pebrots, les albergínies escalivades, la ceba i el tomàquet.
6. Acabem la coca afegint al damunt de la massa el tomàquet, les albergínies, la ceba, la tonyina, el pebrot i les arengades. I cap al forn, a 180 graus durant 35 minuts.
2. Per fer la massa, posem la farina al robot de fer pa i ho barregem amb la farigola i la salsa d'olivada. Després, hi afegim llard de porc i una mica d'oli d'oliva.
3. Al cap de dos o tres minuts, ja hi ha la massa feta. La deixem reposar durant una hora, tapada amb un drap de fil.
4. Mentrestant, preparem les arengades i les remullem amb llet. Escampem farina per estendre-hi la massa i l'anem treballant.
5. Tallem a trossets els pebrots, les albergínies escalivades, la ceba i el tomàquet.
6. Acabem la coca afegint al damunt de la massa el tomàquet, les albergínies, la ceba, la tonyina, el pebrot i les arengades. I cap al forn, a 180 graus durant 35 minuts.