Coca de poma i cansalada viada

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Àlex Managuerra
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Ble, Igualada

INGREDIENTS

  • 6 pomes Gran Smith
  • 100 g de cansalada viada
  • 2 cullerades de sucre
  • 20 g de mantega
  • 400 g de pasta brisa (comprada)

PREPARACIÓ

Poseu el sucre en una paella, i quan s'hagi desfet, afegiu-hi la poma tallada a grills per a caramel.litzar-la.
Deixeu-la una mica al foc i després tireu-hi la mantega. Quan tingueu la poma ben caramel.litzada, deixeu-la reposar uns 10 minuts. A continuació, estireu la pasta brisa (la podeu comprar feta) amb l'ajuda de farina i d'un corró i talleu-la en forma de rectangle. Comenceu a preparar la coca: feu una base de cansalada viada i després aneu-hi intercalant poma i cansalada. Coeu-la 10 minuts al forn a 200 graus i ja podreu servir-la.
Anar al contingut