Coca de poma i cansalada viada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Àlex Managuerra
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Ble, Igualada
INGREDIENTS
- 6 pomes Gran Smith
- 100 g de cansalada viada
- 2 cullerades de sucre
- 20 g de mantega
- 400 g de pasta brisa (comprada)
PREPARACIÓ
Poseu el sucre en una paella, i quan s'hagi desfet, afegiu-hi la poma tallada a grills per a caramel.litzar-la.
Deixeu-la una mica al foc i després tireu-hi la mantega. Quan tingueu la poma ben caramel.litzada, deixeu-la reposar uns 10 minuts. A continuació, estireu la pasta brisa (la podeu comprar feta) amb l'ajuda de farina i d'un corró i talleu-la en forma de rectangle. Comenceu a preparar la coca: feu una base de cansalada viada i després aneu-hi intercalant poma i cansalada. Coeu-la 10 minuts al forn a 200 graus i ja podreu servir-la.
Deixeu-la una mica al foc i després tireu-hi la mantega. Quan tingueu la poma ben caramel.litzada, deixeu-la reposar uns 10 minuts. A continuació, estireu la pasta brisa (la podeu comprar feta) amb l'ajuda de farina i d'un corró i talleu-la en forma de rectangle. Comenceu a preparar la coca: feu una base de cansalada viada i després aneu-hi intercalant poma i cansalada. Coeu-la 10 minuts al forn a 200 graus i ja podreu servir-la.