Coca de pollastre
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carles Miralles
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Viena, Sabadell
INGREDIENTS
- 4 coques
- 3 pits de pollastre
- 8 talls de formatge emmental
- 80 g de lactonesa (llet, suc de llimona, sal i oli d'oliva)
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 2 pomes golden
- sucre
- 1 nou de mantega
- sal i pebre negre
- orenga
PREPARACIÓ
Per començar, poseu el pollastre en una safata de forn amb una mica d'oli, salpebreu-lo, tireu-hi una mica d'orenga per sobre i deixeu-lo coure al forn a 200 graus durant 10 minuts.
Tot seguit, talleu-lo a tires i reserveu-lo.
Per fer la compota de poma, peleu la poma, talleu-la a trossos i poseu-la en un cassó al foc amb una mica de mantega i sucre. Deixeu-ho coure a foc molt lent i, a continuació, tritureu-ho amb el túrmix.
I ja per acabar, obriu la coca per la meitat, unteu la part de sota amb la compota de poma, poseu-hi a sobre les tires de pollastre i el formatge emmental i, finalment, tapeu-lo amb l'altra part de la coca, untada amb la lactonesa, i planxeu-lo a la biquinera.
Tot seguit, talleu-lo a tires i reserveu-lo.
Per fer la compota de poma, peleu la poma, talleu-la a trossos i poseu-la en un cassó al foc amb una mica de mantega i sucre. Deixeu-ho coure a foc molt lent i, a continuació, tritureu-ho amb el túrmix.
I ja per acabar, obriu la coca per la meitat, unteu la part de sota amb la compota de poma, poseu-hi a sobre les tires de pollastre i el formatge emmental i, finalment, tapeu-lo amb l'altra part de la coca, untada amb la lactonesa, i planxeu-lo a la biquinera.