Coca de Munt (de Terrassa)
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Artur Martínez
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Capritx, Terrassa (Zona Olímpica)
- Informació nutricional -Obre
Aquesta coca és molt sana i completa ja que conté hidrats de carboni, verdures, proteïna i greixos vegetals. Es pot prendre com a plat únic o acompanyat d'una amanida.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 4 bases de coca de Munt precuites
- 2 cebes tendres
- 4 tomàquets
- 100 ml d'oli d'oliva verge extra
- 2 botifarres terregades de Terrassa
- un polsim de sucre
- cibulet
- sal en escates
- Per al sofregit de tomàquet:
- 1 ceba de Figueres
- 1 kg de tomacons de penjar
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba de Figueres picada.
Quan estigui dauradeta, afegiu-hi els tomacons ratllats i deixeu-ho sofregir tot junt durant uns 30, 45 minuts.
A continuació, unteu la coca amb el sofregit, poseu-hi les rodanxes de botifarra a sobre, cobriu-les amb rodanxes de tomàquet i ceba laminada, amaniu-ho amb un raig d'oli, una mica de sal en escates i una mica de sucre i deixeu-ho coure al forn durant 15 minuts a 180 graus.
I ja per acabar, emplateu la coca i guarniu-la amb una mica de cibulet picat per sobre.
Quan estigui dauradeta, afegiu-hi els tomacons ratllats i deixeu-ho sofregir tot junt durant uns 30, 45 minuts.
A continuació, unteu la coca amb el sofregit, poseu-hi les rodanxes de botifarra a sobre, cobriu-les amb rodanxes de tomàquet i ceba laminada, amaniu-ho amb un raig d'oli, una mica de sal en escates i una mica de sucre i deixeu-ho coure al forn durant 15 minuts a 180 graus.
I ja per acabar, emplateu la coca i guarniu-la amb una mica de cibulet picat per sobre.