Coca de llardons

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Mireia Carbó
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • Una làmina de pasta de full

    Una mica de farina

    80 grams de llardons

    80 grams de sucre + 25 grams de sucre

    Pinyons

    1 ou

PREPARACIÓ

  1. Posem farina sobre el taulell i estenem la làmina de pasta de full.
  2. Dividim mentalment la làmina de pasta de full en tres parts iguals i posem a sobre de la franja central els llardons que hem hagut de triturar amb un robot de cuina.
  3. Afegim la meitat del sucre a sobre la coca (uns 40 grams).
  4. Dobleguem una de les parts que no té llardons a sobre i ho aixafem amb un corró. Al damunt, hi posem més llardons i més sucre (uns 40 grams més). A continuació, dobleguem la part que ens queda i ho tapem. Ho tornem a aixafar amb el corró perquè ens quedi tot junt.
  5. La tallem per la meitat i l'estenem amb el corró. Després fem el mateix amb l'altra meitat. Que quedi ben prima.
  6. La posem sobre la safata amb l'ajuda del corró.
  7. Batem un ou i pintem la coca per sobre amb una mica d'ou.
  8. Hi afegim els pinyons per sobre i més sucre (els 25 grams restants).
  9. Posem la safata al forn, a 180 ºC amb l'escalfor de sota, la de sobre i l'aire, si volem.
  10. En 12-15 minuts ja està torrada i la podem treure del forn.

 

 

 

 

Anar al contingut