Coca de carquinyoli amb pernil

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els festucs són rics en greixos cardiosaludables, també en vitamines i en minerals, i tenen un bon contingut en proteïnes.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 175 g de farina 

    100 g de sucre de panela 

    90 g festucs torrats salats 

    2 ous 

    1 llima 

    1 taronja 

    Sal 

    Anís 

    Pernil de gla llescat a mà 

    Flor de sal 

    Sucre morè 

PREPARACIÓ

  1. En un bol hi posem 175 g de farina que tamisem, 100 g de sucre de panela i 5 g de sal. Ho barregem. Després hi afegim la pela d'una llima ratllada i també d'una taronja.  
  2. Separem la clara i el rovell d'un ou. Afegirem la clara al bol. També hi afegim un ou sencer i unes gotes d'anís. Ho barregem tot bé fins que quedi homogeni. Ho pastarem 10 minuts. 
  3. Esclovellem 90 g de festucs torrats salats. Afegim els festucs al pastó. 
  4. Donem forma de barra al pastó i el tallem en 4 trossos. A cada tros li donem forma de bola, que després estirem amb el corró.  
  5. Posem les coques en una safata de forn. Les pintem amb el rovell d'ou que abans ens ha sobrat. Hi espolsem per damunt sucre morè i flor de sal.  
  6. Enfornem les coques 20 minuts a 180 ºC. 
  7. Un cop fredes, cobrim les coques amb pernil de gla i llestes per emplatar. 
Anar al contingut