Coca d'avellana i préssec

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Incloure fruita a les receptes, tant dolces com salades, és una bona manera d'enriquir-les en vitamines, minerals i altres nutrients com la fibra. La fruita de temporada i de proximitat té un gust i una aroma més intensa perquè ha madurat a la planta.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per fer la coca:

  • 100 g de sucre
  • 65 g d'avellanes torrades
  • 150 g de farina
  • 150 g de mantega
  • 3 ous
  • 1 punta de llevat en pols
  • 1 préssec
  •  

    Per fer el "crumble":

  • 50 g d'avellana crua
  • 50 g de mantega pomada
  • 50 g de farina
  • 50 g de sucre panela
  • 25 g de préssec confitat (orellanes)
  •  

PREPARACIÓ

  1. Fem la massa de coca barrejant primer els ingredients secs (el sucre, les avellanes mòltes, la farina i el llevat).
  2. Hi fem un forat de volcà al mig i hi posem la resta (la mantega i els ous).
  3. Ho amassem tot i deixem que reposi 40 minuts a la nevera.
  4. Per fer el "crumble", aixafem les avellanes i anem barrejant tots els ingredients (mantega, farina, sucre i préssec confitat tallat petit) fins que ens quedi com una sorra.
  5. Ho enfornem 20 minuts a 150º.
  6. Fem la massa de coca arrodonida. Netegem el préssec, el tallem i el posem sobre la massa.
  7. Ho pintem amb ou i hi espolsem sucre per sobre. Ho posem al forn 25 minuts a 180º.
  8. Posem el "crumble" d'avellanes per sobre de la coca i ho enfornem 5 minuts més perquè quedi tot ben enganxat.
Anar al contingut