Club sandwich
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
Els entrepans poden ser opcions d'àpats saludables i equilibrats si sumat als hidrats de carboni que ens aporta el pa, hi afegim vegetals, aliments proteics magres i oli d'oliva.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
6 llesques de pa de cereals
2 patates velles
2 talls de cecina fumada
2 talls de cansalada viada
1 tomàquet de penjar
1 alvocat
1 llimona
1 bitxo fresc vermell
70 g de formatge provolone
4 cullerades de maionesa
fulles de ruca
oli OVE
pebre vermell fumat agredolç
sal
pebre negre
PREPARACIÓ
Netegem, pelem i tallem les patates. Les escaldem amb aigua 2 minuts. Les eixuguem bé i les posem al congelador.
Pelem i tallem com un ventall l'alvocat i hi posem suc de llimona, pebre negre, sal i bitxo per sobre. Ho reservem.
Saltem la cansalada i la posem damunt de la cecina perquè es temperi. Hi espolsem una mica de pebre vermell fumat agredolç. Ho reservem.
Tallem les llesques de pa i les suquem amb oli.
Tallem el tomàquet a rodanxes, i les posem a sobre del pa, i després, la ruca al damunt.
Desfem el provolone al microones 40 segons i en posem a sobre la ruca. Després el cobrim amb més ruca.
Hi afegim una altra llesca de pa i, a sobre, hi posem la cecina, la cansalada i la maionesa. Ho cobrim amb una altra llesca de pa i, per rematar l'entrepà, l'alvocat al damunt.
Fregim patates i les salem.
Ho servim.