Civet d'isard
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Ventura
INGREDIENTS
- 600 g de carn d'isard
- 2 pastanagues
- 1 porro
- api
- farigola
- 4 claus d'olor
- 1/2 l de vi negre
- 1/4 de l d'aigua
- 1 presa de xocolata
- 1/4 de l d'oli
- farina
- sal
PREPARACIÓ
Poseu a macerar a la nevera i durant 12 hores, la carn d'isard tallada a daus, 4 claus, la farigola; la pastanaga, l'api i el porro lligats; una mica de sal, l'aigua i el vi negre.
Quan hagin passat les 12 hores, traieu la carn, enfarineu-la i fregiu-la. Un cop fregida, poseu-la en una cassola i afegiu-hi la salsa i la xocolata trossejada. Deixeu-ho al foc 2 hores, remenant de tant en tant perquè no s'agafi. Traieu les hortalisses i les herbes. Serviu el civet acompanyat de patates bullides.
Quan hagin passat les 12 hores, traieu la carn, enfarineu-la i fregiu-la. Un cop fregida, poseu-la en una cassola i afegiu-hi la salsa i la xocolata trossejada. Deixeu-ho al foc 2 hores, remenant de tant en tant perquè no s'agafi. Traieu les hortalisses i les herbes. Serviu el civet acompanyat de patates bullides.