Cigrons amb bolets i cansalada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Oriol Llavina
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El cigró d'or, Vilafranca del Penedès
INGREDIENTS
- 800 g de cigrons bullits
- 200 g de bolets
- 300 g de cansalada
- oli, sal i pebre
- cibulet
PREPARACIÓ
Talleu els bolets i la cansalada i salteu-ho tot junt en una cocota amb oli.
Un cop rossos, afegiu-hi els cigrons bullits amb una mica del suc de cocció i una mica de sal. Deixeu-ho fer xup-xup durant 5 minuts. A continuació, retireu la cocota del foc, i afegiu-hi el porradell picat i remeneu-ho. Ja podeu emplatar-ho.
Un cop rossos, afegiu-hi els cigrons bullits amb una mica del suc de cocció i una mica de sal. Deixeu-ho fer xup-xup durant 5 minuts. A continuació, retireu la cocota del foc, i afegiu-hi el porradell picat i remeneu-ho. Ja podeu emplatar-ho.