Chocolate cake with buttercream froasting (Pastís de xocolata amb cobertura cremosa) - Indiana, Estats Units
- Programa: Karakia
- Cuina: Greg Ryan, Rubí
INGREDIENTS
- 3 tassetes de xocolata en pols
- 2 tasses de farina
- 1 tassa de sucre
- 1 tassa de llet
- 1 tassa d'aigua
- 1/2 tassa d'oli suau
- llevat en pols
- bicarbonat
- mantega
- 2 ous
- sal
- Per a la cobertura:
- 300 g de sucre glacé
- 6 cullerades de mantega
- 4 cullerades de nata líquida
PREPARACIÓ
En un bol, barregeu-hi els ingredients "secs", és a dir, la xocolata en pols, la farina, el sucre, un pessic de sal, dues culleradetes de bicarbonat i dues de llevat en pols. Remeneu-ho i afegiu-hi la llet, els ous i l'oli. Un cop ho tingueu ben barrejat, afegiu-hi una tassa d'aigua molt calenta, gairebé bullint. Això farà que el pastís resulti molt esponjós. Remeneu-ho perquè no hi quedi cap grumoll. La massa us quedarà força fluida.
Unteu un motllo amb mantega. Folreu-ne la base amb un tros de paper vegetal, d'aquesta manera serà més fàcil desemmotllar-lo. Aboqueu-hi la massa i enforneu-ho durant mitja hora a temperatura alta. Passat aquest temps, comproveu la cocció del pastís punxant-lo amb un ganivet. Si surt net, el pastís ja està a punt.
Mentre el pastís és al forn, podeu aprofitar per preparar la cobertura. En el bol de la batedora, barregeu-hi amb les varetes la mantega, la crema de llet i el sucre glacé fins que n'obtingueu una pasta cremosa.
Un cop el pastís sigui fred, cobriu-lo amb aquesta crema i guarniu-lo al vostre gust.
També podeu fer la crema de cobertura amb xocolata, afegint-hi 3 o 4 cullerades de cacau en pols (i menys sucre glacé).
Unteu un motllo amb mantega. Folreu-ne la base amb un tros de paper vegetal, d'aquesta manera serà més fàcil desemmotllar-lo. Aboqueu-hi la massa i enforneu-ho durant mitja hora a temperatura alta. Passat aquest temps, comproveu la cocció del pastís punxant-lo amb un ganivet. Si surt net, el pastís ja està a punt.
Mentre el pastís és al forn, podeu aprofitar per preparar la cobertura. En el bol de la batedora, barregeu-hi amb les varetes la mantega, la crema de llet i el sucre glacé fins que n'obtingueu una pasta cremosa.
Un cop el pastís sigui fred, cobriu-lo amb aquesta crema i guarniu-lo al vostre gust.
També podeu fer la crema de cobertura amb xocolata, afegint-hi 3 o 4 cullerades de cacau en pols (i menys sucre glacé).