Chocobananos (Plàtan gelat amb xocolata) - Hondures
- Programa: Karakia
- Cuina: Francis Lizeth Hernández, Palafrugell
INGREDIENTS
- plàtans madurs
- xocolata desfeta
PREPARACIÓ
Peleu i talleu els plàtans per la meitat.
Poseu un bastonet de fusta als plàtans, com si fossin uns gelats, i deixeu-los refredar a la nevera. Mentrestant, prepareu la xocolata desfeta, procurant que no us quedi excessivament líquida.
Suqueu els plàtans en la xocolata desfeta, mirant que quedin totalment recoberts, i deixeu-los en un recipient dins el congelador fins a l'hora de menjar-vos-els.
Poseu un bastonet de fusta als plàtans, com si fossin uns gelats, i deixeu-los refredar a la nevera. Mentrestant, prepareu la xocolata desfeta, procurant que no us quedi excessivament líquida.
Suqueu els plàtans en la xocolata desfeta, mirant que quedin totalment recoberts, i deixeu-los en un recipient dins el congelador fins a l'hora de menjar-vos-els.