Chicharrones con salsa verde (Cotnes amb salsa) - Mèxic D.F., Mèxic
- Programa: Karakia
- Cuina: Rosi Morales, Barcelona
INGREDIENTS
- cotnes de porc
- 1 ceba
- 2-3 tomàquets "pera"
- 3 grans d'all
- 1 llauna de tomatillo
- coriandre fresc
- sal
PREPARACIÓ
Peleu i trossegeu la ceba (només mitja, si és molt grossa) i els alls. Trossegeu també els tomàquets.
Poseu-ho tot dins el got de la batedora juntament amb els tomatillos de llauna escorreguts. Saleu-ho al vostre gust i afegiu-hi unes quantes fulles de coriandre fresc.
Tritureu-ho fins que sigui líquid i aboqueu aquesta salsa en una cassola.
Quan sigui calenta, feu-hi coure les cotnes uns minuts, fins que s'inflin.
Aquests chicharrones són un dels guisats amb què es mengen les tortillas.
Tot i que la salsa us quedarà vermella, el fet que d'aquest plat se'n digui "con salsa verde" és perquè els tomatillos frescos, juntament amb el coriandre, fan que el verd sigui el color dominant de la salsa. El problema és que aquí, de frescos, gairebé no se'n troben, i els de llauna perden una mica el seu color.
Poseu-ho tot dins el got de la batedora juntament amb els tomatillos de llauna escorreguts. Saleu-ho al vostre gust i afegiu-hi unes quantes fulles de coriandre fresc.
Tritureu-ho fins que sigui líquid i aboqueu aquesta salsa en una cassola.
Quan sigui calenta, feu-hi coure les cotnes uns minuts, fins que s'inflin.
Aquests chicharrones són un dels guisats amb què es mengen les tortillas.
Tot i que la salsa us quedarà vermella, el fet que d'aquest plat se'n digui "con salsa verde" és perquè els tomatillos frescos, juntament amb el coriandre, fan que el verd sigui el color dominant de la salsa. El problema és que aquí, de frescos, gairebé no se'n troben, i els de llauna perden una mica el seu color.