Charlotte au chololat (Xarlota de xocolata) - França

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Jean Louis Durand (restaurant Chez Bernard) Vilanova i la Geltrú

INGREDIENTS

  • melindros
  • xocolata (70% de cacau)
  • crema de llet
  • cafè
  • ametlles
  • nata muntada sense sucre
  • rom

PREPARACIÓ

Desfeu la xocolata al bany maria juntament amb la crema de llet i el cafè. Aneu-ho remenant fins que us quedi ben barrejat.
Piqueu les ametlles i afegiu-les a la xocolata desfeta. Barregeu-hi també la nata muntada. Deixeu reposar aquesta mescla a la nevera unes tres o quatre hores.
Mulleu amb una mica d'aigua calenta un motllo tipus "corona" (això farà que els melindros no se us hi enganxin).
Xopeu els melindros amb rom i aneu-los col·locant tot al voltant del motllo, com si el folréssiu (pel fons i per les vores) i després ompliu-lo amb la crema de xocolata de la nevera.
Alliseu la superfície de la xocolata i torneu a posar el motllo a la nevera unes quantes hores més.
Desemmotlleu la xarlota tombant-la cap per avall i serviu-la ben freda.

Anar al contingut