Chai (Te) - Índia
- Programa: Karakia
- Cuina: Tapan Bhattacharya, Barcelona
INGREDIENTS
- te
- llet
- aigua
- gingebre
- cardamom
PREPARACIÓ
Peleu i matxuqueu un bocí d'arrel de gingebre.
Poseu un cassó al foc amb aigua. Feu-hi coure el gingebre durant un parell de minuts.
Matxuqueu 5 o 6 llavors de cardamom i afegiu-les al cassó.
Aboqueu-hi un bon raig de llet i el te (en fulles o soluble, com vulgueu).
Deixeu que bulli uns quants minuts, coleu-ho i serviu aquest te molt calent.
Poseu un cassó al foc amb aigua. Feu-hi coure el gingebre durant un parell de minuts.
Matxuqueu 5 o 6 llavors de cardamom i afegiu-les al cassó.
Aboqueu-hi un bon raig de llet i el te (en fulles o soluble, com vulgueu).
Deixeu que bulli uns quants minuts, coleu-ho i serviu aquest te molt calent.