Cèrvol amb fruits vermells

imatge de recurs
  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 1 llom de cérvol d'un kg
  • 2 fulles de llorer
  • 1 cabeça d'alls
  • 6 grans de pebre negre
  • 3 llavors de cardamom
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1/2 litre de vi negre de l'any
  • 50 g de sucre blanc
  • 25 g de gerds
  • 25 g d'aranyons
  • 25 g de móres

PREPARACIÓ

Cocció: 8 minuts

1. Fregiu en una cassola l'all, el pebre, la ceba i la pastanaga picades per fer la bresa.
2. Afegiu-hi el sucre i, quan s'hagi desfet i caramel·litzat, afegiu-hi el vi i deixeu-lo reduir una mica fins que no faci olor d'alcohol.
3. Deixeu-ho refredar i coleu-ho.
4. Torneu-ho a fer reduir en un cassó a part perquè agafi textura de salsa.
5. Afegiu-hi les fruites vermelles.
6. Marqueu el cérvol a la planxa.
7. Talleu-lo en escalopins i poseu-los en forma de vano al plat.
8. Salseu-ho i llestos!
Anar al contingut