Cèrvol amb fruits vermells
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 1 llom de cérvol d'un kg
- 2 fulles de llorer
- 1 cabeça d'alls
- 6 grans de pebre negre
- 3 llavors de cardamom
- 1 pastanaga
- 1 ceba
- 1 porro
- 1/2 litre de vi negre de l'any
- 50 g de sucre blanc
- 25 g de gerds
- 25 g d'aranyons
- 25 g de móres
PREPARACIÓ
Cocció: 8 minuts
1. Fregiu en una cassola l'all, el pebre, la ceba i la pastanaga picades per fer la bresa.
2. Afegiu-hi el sucre i, quan s'hagi desfet i caramel·litzat, afegiu-hi el vi i deixeu-lo reduir una mica fins que no faci olor d'alcohol.
3. Deixeu-ho refredar i coleu-ho.
4. Torneu-ho a fer reduir en un cassó a part perquè agafi textura de salsa.
5. Afegiu-hi les fruites vermelles.
6. Marqueu el cérvol a la planxa.
7. Talleu-lo en escalopins i poseu-los en forma de vano al plat.
8. Salseu-ho i llestos!
1. Fregiu en una cassola l'all, el pebre, la ceba i la pastanaga picades per fer la bresa.
2. Afegiu-hi el sucre i, quan s'hagi desfet i caramel·litzat, afegiu-hi el vi i deixeu-lo reduir una mica fins que no faci olor d'alcohol.
3. Deixeu-ho refredar i coleu-ho.
4. Torneu-ho a fer reduir en un cassó a part perquè agafi textura de salsa.
5. Afegiu-hi les fruites vermelles.
6. Marqueu el cérvol a la planxa.
7. Talleu-lo en escalopins i poseu-los en forma de vano al plat.
8. Salseu-ho i llestos!