Cervells amb mantega negra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Isidre
INGREDIENTS
- 2 cervells de vedella (500 g aprox.)
- 50 g de tàperes
- julivert
- oli doliva
- 250 g de mantega
- sal i pebre
- farina
- vinagre
- 12 patates petites
PREPARACIÓ
Per començar, peleu les patates i poseu-les a coure amb aigua freda i sal uns 10 o 12 minuts aproximadament. Reserveu-les.
Mentrestant obriu el cervell per la meitat, salpebreu-lo, enfarineu-lo i fregiu-lo en una paella amb l'oli ben calent. Un cop daurat, reserveu-lo al plat de presentació. De la mateixa paella, traieu una mica d'oli i poseu-hi la mantega perquè quedi ben negra. Tot seguit, escaldeu el cervell amb la mantega. Afegiu-hi unes gotes de vinagre, les patates i el julivert per decorar el plat.
Mentrestant obriu el cervell per la meitat, salpebreu-lo, enfarineu-lo i fregiu-lo en una paella amb l'oli ben calent. Un cop daurat, reserveu-lo al plat de presentació. De la mateixa paella, traieu una mica d'oli i poseu-hi la mantega perquè quedi ben negra. Tot seguit, escaldeu el cervell amb la mantega. Afegiu-hi unes gotes de vinagre, les patates i el julivert per decorar el plat.