Cebiche de Verat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Mestres
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Peixerot, Barcelona
INGREDIENTS
- 8 lloms de verat
- suc de 4 llimones
- 1 ceba
- 4 tomàquets madurs
- 50 g d'olives
- julivert
- sal
- pebre
- 200 cc d'oli d'oliva verge Per a la galeta:
- 75 cc d'aigua
- 120 g de farina
- 3 g de sal
- 2 g de pebre negre
PREPARACIÓ
Per començar, talleu el verat a daus, poseu els talls en un bol, saleu-ho força i afegiu-hi el suc de la llimona.
Fiqueu-ho a la nevera i deixeu-ho macerar durant una hora i mitja. Mentrestant, feu la galeta; esteneu farina sobre el marbre, estireu la massa i poseu-hi una mica de pebre per sobre. Poseu farina, també, a la llauna que fareu servir pel forn i esteneu la massa a la llauna. Aleshores, poseu-la al forn a uns 200 graus uns 10 minuts. Un cop tingueu el verat macerat, afegiu-hi el tomàquet, les olives tallades, el julivert, oli en abundància, sal i pebre. I ja per acabar, emplateu-ho, hi poseu la galeta al costat decorant el plat i ja el podeu servir, però sempre fred.
Fiqueu-ho a la nevera i deixeu-ho macerar durant una hora i mitja. Mentrestant, feu la galeta; esteneu farina sobre el marbre, estireu la massa i poseu-hi una mica de pebre per sobre. Poseu farina, també, a la llauna que fareu servir pel forn i esteneu la massa a la llauna. Aleshores, poseu-la al forn a uns 200 graus uns 10 minuts. Un cop tingueu el verat macerat, afegiu-hi el tomàquet, les olives tallades, el julivert, oli en abundància, sal i pebre. I ja per acabar, emplateu-ho, hi poseu la galeta al costat decorant el plat i ja el podeu servir, però sempre fred.