Castanyons racó

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Rosa Nonell
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres

INGREDIENTS

  • 800 g de castanyons
  • Pel farcit:
  • 100 g de pernil
  • 100 g de formatge emmental
  • un gra d'all
  • julivert
  • 200 ml de crema de llet
  • 1/2 kg de bolets variats
  • sal i pebre
  • oli

PREPARACIÓ

Per fer el farcit, desfeu una mica de mantega en una paella. Incorporeu-hi l'all, el julivert i els bolets que prèviament haureu escaldat i picat.
Tot seguit, afegiu-hi la sal, el pebre, el pernil picat, el formatge ratllat i la crema de llet. Remeneu-ho i deixeu que agafi consistència.

A continuació, feu els castanyons a la planxa.

I ja per acabar, farciu els castanyons i poseu-los en una safata de forn. Gratineu-los.
Anar al contingut