Castanyons racó
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rosa Nonell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres
INGREDIENTS
- 800 g de castanyons
- Pel farcit:
- 100 g de pernil
- 100 g de formatge emmental
- un gra d'all
- julivert
- 200 ml de crema de llet
- 1/2 kg de bolets variats
- sal i pebre
- oli
PREPARACIÓ
Per fer el farcit, desfeu una mica de mantega en una paella. Incorporeu-hi l'all, el julivert i els bolets que prèviament haureu escaldat i picat.
Tot seguit, afegiu-hi la sal, el pebre, el pernil picat, el formatge ratllat i la crema de llet. Remeneu-ho i deixeu que agafi consistència.
A continuació, feu els castanyons a la planxa.
I ja per acabar, farciu els castanyons i poseu-los en una safata de forn. Gratineu-los.
Tot seguit, afegiu-hi la sal, el pebre, el pernil picat, el formatge ratllat i la crema de llet. Remeneu-ho i deixeu que agafi consistència.
A continuació, feu els castanyons a la planxa.
I ja per acabar, farciu els castanyons i poseu-los en una safata de forn. Gratineu-los.