"Cassoulet "de peu de porc amb congre
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 80 g de cigrons bullits
- 1 ceba morada
- _ peu de porc bullit
- 60 g de sobrassada
- 1 tall de congre ample
- fulles d'estragó fresc
- 1 copa de vi blanc
- 1 gra d'all
PREPARACIÓ
1. Escalfeu el peu de porc al microones perquè s'estovi i desosseu-lo.
2. Després, escalfeu el plat del microones per coure-hi com si fos una paella (o escalfeu una paella) i daureu-hi la ceba picada i l'all picat tallat a làmines.
3. Afegiu-hi el peu de porc trossejat, el vi blanc i l'estragó, i coeu-ho 5 minuts més.
4. Tot seguit, afegiu-hi els cigrons i coeu-ho 4 minuts més.
5. Mentrestant, marqueu el congre salpebrat a la planxa.
6. Per acabar, desfeu una mica de sobrassada a la cassoulette i afegiu-hi el congre per acabar-lo de coure uns minuts més al microones amb una mica d'aigua i la glaça del peix.
7. Poseu-ho tot al plat i escampeu-hi unes fulles d'estragó per guarnir-lo.
2. Després, escalfeu el plat del microones per coure-hi com si fos una paella (o escalfeu una paella) i daureu-hi la ceba picada i l'all picat tallat a làmines.
3. Afegiu-hi el peu de porc trossejat, el vi blanc i l'estragó, i coeu-ho 5 minuts més.
4. Tot seguit, afegiu-hi els cigrons i coeu-ho 4 minuts més.
5. Mentrestant, marqueu el congre salpebrat a la planxa.
6. Per acabar, desfeu una mica de sobrassada a la cassoulette i afegiu-hi el congre per acabar-lo de coure uns minuts més al microones amb una mica d'aigua i la glaça del peix.
7. Poseu-ho tot al plat i escampeu-hi unes fulles d'estragó per guarnir-lo.