Cassoletes de nous i nabius
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Cassoletes de nous i nabius
- (per a 4 cassoletes)
- 1 base de pasta de full congelada
- 100 ml de xarop d'erable
- 200 g de nabius
- 3 cullerades de llet d'avena en pols
- 3 rovells d'ou
- 1 ou sencer
- 1 iogurt natural
- 200 g de nous de pacana
PREPARACIÓ
1. Tallem dos cercles perfectes de pasta de full ja descongelada.
2. Triem dos motlles rodons, els posem cap per avall i els pintem de mantega. Col·loquem al damunt de cada motlle un cercle, aixafant les vores perquè ens quedin amb forma de cassoleta al revés.
3. Escalfem el forn a 150 graus i hi coem la massa durant 10 minuts.
4. Barregem en un bol els rovells i l'ou fins a aconseguir una crema fineta.
5. Afegim a la barreja el xarop d'erable, el iogurt i la llet d'avena. Ho barregem tot amb un batedor de mà.
6. Aboquem els nabius a la crema, ho barregem tot plegat i omplim les bases de pasta de full amb la barreja.
7. Col·loquem al damunt de les bases farcides les nous de pacana.
8. Coem les cassoletes al forn, a 150 graus, uns 7 minuts.
2. Triem dos motlles rodons, els posem cap per avall i els pintem de mantega. Col·loquem al damunt de cada motlle un cercle, aixafant les vores perquè ens quedin amb forma de cassoleta al revés.
3. Escalfem el forn a 150 graus i hi coem la massa durant 10 minuts.
4. Barregem en un bol els rovells i l'ou fins a aconseguir una crema fineta.
5. Afegim a la barreja el xarop d'erable, el iogurt i la llet d'avena. Ho barregem tot amb un batedor de mà.
6. Aboquem els nabius a la crema, ho barregem tot plegat i omplim les bases de pasta de full amb la barreja.
7. Col·loquem al damunt de les bases farcides les nous de pacana.
8. Coem les cassoletes al forn, a 150 graus, uns 7 minuts.