Cassoleta de costella de porc amb ceba i olives verdes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 800 g de costella de porc
- 8 grans d'all
- 4 tomàquets mitjans
- 4 cebes
- 100 g d'olives verdes
- oli d'oliva, sal
PREPARACIÓ
Per començar el plat, saleu els trossos de costella de porc i fregiu-los en una cassola de fang.
Mentre es fregeix la costella, talleu la ceba en juliana i reserveu-la. A continuació, comenceu a fer el sofregit daurant els alls trinxats. Un cop daurats, poseu-hi el tomàquet ratllat i deixeu que es vagi sofregint durant una estona. Tot seguit, afegiu-hi la ceba, i quan ja sigui transparent, tireu-hi la costella i deixeu-ho coure, a foc lent, i durant 25 minuts. Si veieu que queda poc suc, aboqueu-hi una mica d'aigua o de brou. Passats els 25 minuts, ja podeu posar-hi les olives verdes. Deixeu-ho al foc 5 minuts més, i ja estarà a punt per servir.
Mentre es fregeix la costella, talleu la ceba en juliana i reserveu-la. A continuació, comenceu a fer el sofregit daurant els alls trinxats. Un cop daurats, poseu-hi el tomàquet ratllat i deixeu que es vagi sofregint durant una estona. Tot seguit, afegiu-hi la ceba, i quan ja sigui transparent, tireu-hi la costella i deixeu-ho coure, a foc lent, i durant 25 minuts. Si veieu que queda poc suc, aboqueu-hi una mica d'aigua o de brou. Passats els 25 minuts, ja podeu posar-hi les olives verdes. Deixeu-ho al foc 5 minuts més, i ja estarà a punt per servir.