Cassoleta de costella de porc amb ceba i olives verdes

INGREDIENTS

  • 800 g de costella de porc
  • 8 grans d'all
  • 4 tomàquets mitjans
  • 4 cebes
  • 100 g d'olives verdes
  • oli d'oliva, sal

PREPARACIÓ

Per començar el plat, saleu els trossos de costella de porc i fregiu-los en una cassola de fang.
Mentre es fregeix la costella, talleu la ceba en juliana i reserveu-la. A continuació, comenceu a fer el sofregit daurant els alls trinxats. Un cop daurats, poseu-hi el tomàquet ratllat i deixeu que es vagi sofregint durant una estona. Tot seguit, afegiu-hi la ceba, i quan ja sigui transparent, tireu-hi la costella i deixeu-ho coure, a foc lent, i durant 25 minuts. Si veieu que queda poc suc, aboqueu-hi una mica d'aigua o de brou. Passats els 25 minuts, ja podeu posar-hi les olives verdes. Deixeu-ho al foc 5 minuts més, i ja estarà a punt per servir.