Cassola de peres amb panses i pinyons
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Rovira
INGREDIENTS
- 6 peres grosses
- mel
- 3/4 de l de vi dolç
- oli
- 6 ous
- garum
- pebre
- comí
- 50 g de panses
- 50 g de pinyons
PREPARACIÓ
Comenceu pelant les peres, talleu-les i poseu-les en una cassola cobertes amb el vi dolç (no fa falta que quedin cobertes del tot).
Aneu-les remenant fins que quedin escaldades i la carn quedi dura. Escorreu-les i tritureu-les en un bol amb unes barilles fins que us quedin a trossos. Després poseu-hi els ous (a poc a poc perquè no es coguin), i quan estiguin batuts afegiu-hi la mel, el pebre, el comí, les panses i els pinyons i un rajolí d'oli. Comenceu a barrejar-ho i poseu-ho a la cassola de terra amb una mica d'oli perquè no s'enganxi i enforneu-ho a 190º durant 35 minuts. 5 minuts abans de treure-ho, escampeu-hi la resta de panses i pinyons pel damunt.
Aneu-les remenant fins que quedin escaldades i la carn quedi dura. Escorreu-les i tritureu-les en un bol amb unes barilles fins que us quedin a trossos. Després poseu-hi els ous (a poc a poc perquè no es coguin), i quan estiguin batuts afegiu-hi la mel, el pebre, el comí, les panses i els pinyons i un rajolí d'oli. Comenceu a barrejar-ho i poseu-ho a la cassola de terra amb una mica d'oli perquè no s'enganxi i enforneu-ho a 190º durant 35 minuts. 5 minuts abans de treure-ho, escampeu-hi la resta de panses i pinyons pel damunt.