Carré de xai amb favetes i salsa d'ostres

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Oriol Ivern
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hisop, Barcelona

INGREDIENTS

  • ceba tendra
  • 4 carrés de xai de 4 costelles cada un
  • 300 g de favetes fresques repelades
  • 100 ml de salsa d'ostres
  • 1 gotet de suc de carn
  • 1 iogurt
  • menta fresca
  • oli d'oliva
  • oli de pinyol de raïm
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb oli abundant fregiu el carré de xai salpebrat.
Quan estigui dauradet, poseu-lo en una safata i deixeu-lo coure al forn durant 6 minuts a 190 graus.

Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba tendra picada. Quan estigui rossa, afegiu-hi les favetes, la salsa d'ostres i el suc de carn i deixeu-ho coure durant un parell de minuts.

A continuació, poseu en un bol l'oli de pinyol de raïm i la menta fresca i tritureu-ho amb el túrmix.

Per fer el iogurt de menta, poseu en un altre bol el iogurt, una mica de sal, una mica de pebre i l'oli de menta i remeneu-ho bé amb una forquilla.

I ja per acabar, feu una base al centre del plat amb el iogurt de menta i poseu-hi les favetes a un costat i el carré a l'altre.
Anar al contingut