Carpaccio d'ous de reig
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Nando Jubany, restaurant Can Jubany, Calldetenes (Barcelona)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Ous de reig
- Mostassa
- Oli d'oliva suau
- Sal
- Unes gotes de llimona
- Nous tendres
- Foie
PREPARACIÓ
1. Netegeu els ous de reig i talleu-los a làmines molt fines.
2. Col·loqueu-los damunt d'una safata, l'un al costat de l'altre sense que es tapin els uns amb els altres.
3. Prepareu una vinagreta barrejant una cullerada de mostassa, una mica de sal, una mica de pebre blanc i oli d'oliva de gust suau. Un cop ho tingueu ben lligat tireu-hi unes gotes de llimona ( no poseu mai la llimona directament damunt dels bolets ja que els mataria el gust)
4. Repartiu uniformement la vinagreta damunt els reig.
5. Peleu unes nous tendres i piqueu-les amb un ganivet i esteneu-les damunt el carpaccio. Per acabar poseu-hi uns flocs de foie.
2. Col·loqueu-los damunt d'una safata, l'un al costat de l'altre sense que es tapin els uns amb els altres.
3. Prepareu una vinagreta barrejant una cullerada de mostassa, una mica de sal, una mica de pebre blanc i oli d'oliva de gust suau. Un cop ho tingueu ben lligat tireu-hi unes gotes de llimona ( no poseu mai la llimona directament damunt dels bolets ja que els mataria el gust)
4. Repartiu uniformement la vinagreta damunt els reig.
5. Peleu unes nous tendres i piqueu-les amb un ganivet i esteneu-les damunt el carpaccio. Per acabar poseu-hi uns flocs de foie.