Carpaccio d'orada amb vinagreta
- Programa: La salut al cistell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- 500 g orada filetejada
- mitja llimona
- mitja taronja
- cullerada petita d'olivada
- 100 g mango
- pebre
- 50 g alfàbrega
PREPARACIÓ
1.-A la peixatera li hem de dir que ens obri l'orada pel mig, la desespini i li tregui els filets. Si encara queda alguna espina la podem treure amb unes pinces de les celles.
2.-Congelem l'orada dues hores i després la tallem a làmines fines com un pernil, i les posem en un plat.
3.-Barregem els ingredients (suc de llimona, suc de taronja, olivada, dauets de mango, pebre i alfàbrega) i els escampem pel damunt com una vinagreta.
4.-Perquè el carpaccio quedi molt fi, posem l'orada tallada a trossos sense pell amb una mica d'oli dins d'una bossa de plàstic transparent i l'aixafem fins que quedi ben fina.
2.-Congelem l'orada dues hores i després la tallem a làmines fines com un pernil, i les posem en un plat.
3.-Barregem els ingredients (suc de llimona, suc de taronja, olivada, dauets de mango, pebre i alfàbrega) i els escampem pel damunt com una vinagreta.
4.-Perquè el carpaccio quedi molt fi, posem l'orada tallada a trossos sense pell amb una mica d'oli dins d'una bossa de plàstic transparent i l'aixafem fins que quedi ben fina.