Carpaccio de vedella amb nyoca, pernil i formatge
- Programa: Sota terra
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Filet de vedella net
- Panses seques
- Orellanes d'albercoc
- Pinyons torrats
- Avellanes pelades i torrades
- Ametlles pelades i torrades
- Julivert
- Pernil salat tallat a làmines
- Formatge blau
- Sal i pebre negre
- Oli d'oliva verge
PREPARACIÓ
1. Poliu el filet i talleu-lo a làmines fines. Poseu-les entre dos plàstics o paper i aplaneu-les amb un pot o una superfície llisa.
2. Esteneu-les en un plat.
3. Trossegeu la fruita seca i poseu-la per damunt del plat.
4. Talleu a dauets el formatge blau i repartiu-lo.
5. Piqueu el julivert i barregeu-hi l'oli, la sal i el pebre.
6. Feu una juliana de pernil i afegiu-la a l'amaniment d'abans.
7. Amaniu-ho tot plegat.
2. Esteneu-les en un plat.
3. Trossegeu la fruita seca i poseu-la per damunt del plat.
4. Talleu a dauets el formatge blau i repartiu-lo.
5. Piqueu el julivert i barregeu-hi l'oli, la sal i el pebre.
6. Feu una juliana de pernil i afegiu-la a l'amaniment d'abans.
7. Amaniu-ho tot plegat.