Carpaccio de magret d'ànec als pebres
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Barba
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Restaurant: Mon, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 magret d'ànec de 300 g
- 50 g de variat d'enciams micro
- 10 g de pebres variats
- 10 g de mostassa en gra
- 4 brots de mostassa Cress
- 2 dl d'oli
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, netegeu bé el magret, traieu-ne el greix i els nervis i talleu-lo a làmines molt fines.
Seguidament, poseu-ne una capa sobre un paper sulfuritzat, cobriu-lo amb un altre paper sulfuritzat, premseu-lo bé amb un corró i deixeu-lo al congelador durant un parell d'hores.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol l'oli, la mostassa i la sal i barregeu-ho bé amb un batedor.
A continuació, poseu els enciams variats en un bol, amaniu-los amb oli i sal, remeneu-ho bé i reserveu-ho.
I ja per acabar, emplateu el magret, cobriu-lo amb la vinagreta, poseu-hi els pebres variats per sobre i guarniu el plat amb els enciams amanits i els brots de mostassa.
Seguidament, poseu-ne una capa sobre un paper sulfuritzat, cobriu-lo amb un altre paper sulfuritzat, premseu-lo bé amb un corró i deixeu-lo al congelador durant un parell d'hores.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol l'oli, la mostassa i la sal i barregeu-ho bé amb un batedor.
A continuació, poseu els enciams variats en un bol, amaniu-los amb oli i sal, remeneu-ho bé i reserveu-ho.
I ja per acabar, emplateu el magret, cobriu-lo amb la vinagreta, poseu-hi els pebres variats per sobre i guarniu el plat amb els enciams amanits i els brots de mostassa.