Carpaccio de magret d'ànec als pebres

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Barba
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Restaurant: Mon, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 magret d'ànec de 300 g
  • 50 g de variat d'enciams micro
  • 10 g de pebres variats
  • 10 g de mostassa en gra
  • 4 brots de mostassa Cress
  • 2 dl d'oli
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, netegeu bé el magret, traieu-ne el greix i els nervis i talleu-lo a làmines molt fines.

Seguidament, poseu-ne una capa sobre un paper sulfuritzat, cobriu-lo amb un altre paper sulfuritzat, premseu-lo bé amb un corró i deixeu-lo al congelador durant un parell d'hores.

Per fer la vinagreta, poseu en un bol l'oli, la mostassa i la sal i barregeu-ho bé amb un batedor.

A continuació, poseu els enciams variats en un bol, amaniu-los amb oli i sal, remeneu-ho bé i reserveu-ho.

I ja per acabar, emplateu el magret, cobriu-lo amb la vinagreta, poseu-hi els pebres variats per sobre i guarniu el plat amb els enciams amanits i els brots de mostassa.
Anar al contingut