Carpaccio de filet de vedella i fetuccini al pesto de castanyes

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: César Pastor
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Colibrí, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1/2 k de llom de cérvol laminat (o filet de vedella)
  • 100 g de fetuccini
  • nabius
  • herbes aromàtiques seques
  • alfàbrega fresca
  • castanyes
  • 4 raves
  • vi blanc
  • parmesà
  • oli d'oliva
  • all i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu el filet, poseu-hi les herbes aromàtiques per sobre, emboliqueu-lo amb un drap de cotó, mulleu el drap amb el vi blanc i poseu-ho a la nevera durant 24 hores.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els nabius durant un parell de minuts.

Seguidament, poseu-los en un bol, aixafeu-los bé i passeu-los per un colador.

Per fer el pesto, poseu en un bol el parmesà tallat a daus, les castanyes pelades, l'alfàbrega, la sal i l'oli i tritureu-ho bé amb el túrmix.

Tot seguit, en un cassó amb aigua i sal bulliu els fetuccini durant 4 minuts.

Després, poseu-los en un bol amb el pesto i remeneu-ho bé.

I ja per acabar, emplateu el filet tallat a rodanxes molt fines, poseu-hi la salsa de nabius per sobre, els fetuccini al costat i guarniu el plat amb unes rodanxes de rave.
Anar al contingut