Carpaccio de filet de vedella i fetuccini al pesto de castanyes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: César Pastor
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Colibrí, Barcelona
INGREDIENTS
- 1/2 k de llom de cérvol laminat (o filet de vedella)
- 100 g de fetuccini
- nabius
- herbes aromàtiques seques
- alfàbrega fresca
- castanyes
- 4 raves
- vi blanc
- parmesà
- oli d'oliva
- all i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, salpebreu el filet, poseu-hi les herbes aromàtiques per sobre, emboliqueu-lo amb un drap de cotó, mulleu el drap amb el vi blanc i poseu-ho a la nevera durant 24 hores.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els nabius durant un parell de minuts.
Seguidament, poseu-los en un bol, aixafeu-los bé i passeu-los per un colador.
Per fer el pesto, poseu en un bol el parmesà tallat a daus, les castanyes pelades, l'alfàbrega, la sal i l'oli i tritureu-ho bé amb el túrmix.
Tot seguit, en un cassó amb aigua i sal bulliu els fetuccini durant 4 minuts.
Després, poseu-los en un bol amb el pesto i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu el filet tallat a rodanxes molt fines, poseu-hi la salsa de nabius per sobre, els fetuccini al costat i guarniu el plat amb unes rodanxes de rave.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els nabius durant un parell de minuts.
Seguidament, poseu-los en un bol, aixafeu-los bé i passeu-los per un colador.
Per fer el pesto, poseu en un bol el parmesà tallat a daus, les castanyes pelades, l'alfàbrega, la sal i l'oli i tritureu-ho bé amb el túrmix.
Tot seguit, en un cassó amb aigua i sal bulliu els fetuccini durant 4 minuts.
Després, poseu-los en un bol amb el pesto i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu el filet tallat a rodanxes molt fines, poseu-hi la salsa de nabius per sobre, els fetuccini al costat i guarniu el plat amb unes rodanxes de rave.