Carpaccio de carxofes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rosa Nonell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres
INGREDIENTS
- 8 carxofes
- 1 terrina de foie
- 250 g de formatge parmesà
- oli d'oliva
- pebre blanc
- suc de 2 llimones
- sal
PREPARACIÓ
Netegeu les carxofes i talleu-les a làmines fines.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol la sal, el pebre blanc, el suc de llimona i una mica d'oli. Remeneu-ho bé.
Tot seguit, tireu la vinagreta per sobre de les làmines de carxofa i deixeu-ho macerar durant una hora.
I ja per acabar, emplateu les làmines de carxofa formant un cercle al voltant del plat, poseu-hi el parmesà tallat ben prim per sobre i una mica més de vinagreta. Finalment, poseu la terrina de foie al mig del plat.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol la sal, el pebre blanc, el suc de llimona i una mica d'oli. Remeneu-ho bé.
Tot seguit, tireu la vinagreta per sobre de les làmines de carxofa i deixeu-ho macerar durant una hora.
I ja per acabar, emplateu les làmines de carxofa formant un cercle al voltant del plat, poseu-hi el parmesà tallat ben prim per sobre i una mica més de vinagreta. Finalment, poseu la terrina de foie al mig del plat.