Caramels de "toffee" i pinyons

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els pinyons són un fruit sec molt nutritiu, ric en energia, proteïnes, greixos saludables, vitamines del grup B i minerals com el potassi, el fòsfor o el magnesi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

     

    100 g sucre panela

    60 g de nata

    50 g de sucre blanc  

    50 g de pinyons   

    20 g de llet sencera

    15 g de mantega

    suc de llima

    sal Maldon

    romaní

PREPARACIÓ

  1. Posem en un pot alt 60 g de nata,  20 g de llet sencera i 15 g de mantega. Ho escalfem.
  2. Hi afegim 100 g de sucre panela, 50 g de sucre blanc i unes fulles de romaní. Ho remenem durant 10 minuts.
  3. Traiem el romaní i deixem reduir fins a la meitat durant 30 minuts a foc baix sense deixar de remenar a fi de mantenir la temperatura entre 120º i 150º.
  4. Torrem en una paella sense oli 50 g de pinyons.
  5. Afegim els pinyons torrats i unes gotes de llima al "toffee" i ho remenem.
  6. Posem el "toffee" dins el motllo, hi afegim unes escates de sal Maldon per sobre i ho deixem temperar. Després ho portem a la nevera i ho deixem durant 2 hores.
  7. Traiem el tàper de la nevera i tallem el "toffee" a trossets mida caramel i els emboliquem.
Anar al contingut