Caragolins amb ceba
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Morell
INGREDIENTS
- 1 kg de caragolins
- 2 cebes grosses
- 1 fulla de llorer
- 4 grans d'all sense pelar
- un polsim d'orenga
- un trosset de bitxo
- 1 cullerada de pebre negre
- 200 g de cansalada fresca
- julivert
- un rajolí de brandi
- 1 cullerada de pa torrat ratllat
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Dues hores abans de començar a fer el plat, poseu els caragols en remull.
En primer lloc, renteu els cargols amb aigua i una mica de vinagre i sa, i bulliu-los. de 8 a 10 minuts amb sal i herbes. Per fer el sofregit, daureu la ceba picada en una paella amb una mica d'oli. Afegiu-hi la cansalada tallada a daus i remeneu-ho. Quan la cansalada ja estigui daurada, incorporeu-hi el llorer, un tros de bitxo, l'all, orenga, julivert i pebre. Deixeu-ho coure una mica més. Un cop fet el sofregit, tireu-hi els caragolins, un raig de conyac, el pa ratllat, aigua mineral i sal. Bulliu-ho a foc lent durant 8 o 10 minuts. Abans de servir els caragolins, deixeu-los reposar 15 minuts.
En primer lloc, renteu els cargols amb aigua i una mica de vinagre i sa, i bulliu-los. de 8 a 10 minuts amb sal i herbes. Per fer el sofregit, daureu la ceba picada en una paella amb una mica d'oli. Afegiu-hi la cansalada tallada a daus i remeneu-ho. Quan la cansalada ja estigui daurada, incorporeu-hi el llorer, un tros de bitxo, l'all, orenga, julivert i pebre. Deixeu-ho coure una mica més. Un cop fet el sofregit, tireu-hi els caragolins, un raig de conyac, el pa ratllat, aigua mineral i sal. Bulliu-ho a foc lent durant 8 o 10 minuts. Abans de servir els caragolins, deixeu-los reposar 15 minuts.