Canelons d'espinacs amb puré de remolatxa

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Valentí Mongay
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Salseta, Sitges
  • Informació nutricional
    -Obre

    La remolatxa és un vegetal que conté uns pigments anomenats antocianines que posseeixen un potent efecte antioxidant, que ens ajuda a combatre els radicals lliures.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g d'espinacs
  • 300 g de remolatxa
  • 150 g de pinyons
  • 120 g de panses
  • 8 plaques de pasta fresca
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua i sal bullint, deixeu coure les plaques de pasta durant quatre minuts.
Quan estiguin cuites, escorreu-les i reserveu-les.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els espinacs durant un parell de minuts. Després, retireu-los i a la mateixa paella, amb una mica més d'oli, salteu-hi els pinyons. Quan estiguin torradets, afegiu-hi les panses, remeneu-ho bé, torneu-hi a posar els espinacs i salteu-ho tot junt durant un minutet més.

Per fer el puré de remolatxa, poseu en un bol la remolatxa, ja pelada i bullida, l'aigua de la seva cocció i una mica d'oli i tritureu-ho amb el túrmix.

Tot seguit, poseu el saltat sobre les plaques de pasta i enrotlleu-les.I ja per acabar, emplateu els canelons i poseu-hi el puré de remolatxa per sobre.
Anar al contingut