Canelons d'espinacs amb puré de remolatxa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Valentí Mongay
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Salseta, Sitges
- Informació nutricional -Obre
La remolatxa és un vegetal que conté uns pigments anomenats antocianines que posseeixen un potent efecte antioxidant, que ens ajuda a combatre els radicals lliures.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 500 g d'espinacs
- 300 g de remolatxa
- 150 g de pinyons
- 120 g de panses
- 8 plaques de pasta fresca
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua i sal bullint, deixeu coure les plaques de pasta durant quatre minuts.
Quan estiguin cuites, escorreu-les i reserveu-les.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els espinacs durant un parell de minuts. Després, retireu-los i a la mateixa paella, amb una mica més d'oli, salteu-hi els pinyons. Quan estiguin torradets, afegiu-hi les panses, remeneu-ho bé, torneu-hi a posar els espinacs i salteu-ho tot junt durant un minutet més.
Per fer el puré de remolatxa, poseu en un bol la remolatxa, ja pelada i bullida, l'aigua de la seva cocció i una mica d'oli i tritureu-ho amb el túrmix.
Tot seguit, poseu el saltat sobre les plaques de pasta i enrotlleu-les.I ja per acabar, emplateu els canelons i poseu-hi el puré de remolatxa per sobre.
Quan estiguin cuites, escorreu-les i reserveu-les.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els espinacs durant un parell de minuts. Després, retireu-los i a la mateixa paella, amb una mica més d'oli, salteu-hi els pinyons. Quan estiguin torradets, afegiu-hi les panses, remeneu-ho bé, torneu-hi a posar els espinacs i salteu-ho tot junt durant un minutet més.
Per fer el puré de remolatxa, poseu en un bol la remolatxa, ja pelada i bullida, l'aigua de la seva cocció i una mica d'oli i tritureu-ho amb el túrmix.
Tot seguit, poseu el saltat sobre les plaques de pasta i enrotlleu-les.I ja per acabar, emplateu els canelons i poseu-hi el puré de remolatxa per sobre.