Canelons d'enciam farcits de guacamole
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Canelons d'enciam farcits de guacamole
- (per a 2 persones)
- fulles d'enciam llarg
- 1 alvocat
- 2 tomàquets d'amanir
- alfàbrega genovesa
- 1 ventre de porc bullit
- 50 g de llenties cuites
- mostassa anglesa
PREPARACIÓ
1.Comencem a preparar els canelons escaldant les fulles d'enciam, amb aigua bullint, durant un minut. Després, les posem en un recipient amb aigua i gel. I els traiem l'excés d'aigua.
2.Preparem el farciment: buidem l'alvocat i el posem en un bol i l'aixafem. Hi posem oli d'oliva.
3.Tallem el tomàquet escaldat. En separem la polpa i tallem la pell a trossets, i ho afegim a l'alvocat. Ho barregem tot.
4.Ara tallem el ventre de porc i l'aboquem al bol. Tallem les fulles d'alfàbrega i cap dins.
5.Traiem la tija de les fulles d'enciam perquè siguin més flexibles. Hi posem el farciment i ho emboliquem. Ja tenim un caneló.
6.Per fer la vinagreta, esclafem les llavors del tomàquet. En aquest suc hi barregem la mostassa. Unes llenties, un bon raig d'oli i una espurneta de sal.
2.Preparem el farciment: buidem l'alvocat i el posem en un bol i l'aixafem. Hi posem oli d'oliva.
3.Tallem el tomàquet escaldat. En separem la polpa i tallem la pell a trossets, i ho afegim a l'alvocat. Ho barregem tot.
4.Ara tallem el ventre de porc i l'aboquem al bol. Tallem les fulles d'alfàbrega i cap dins.
5.Traiem la tija de les fulles d'enciam perquè siguin més flexibles. Hi posem el farciment i ho emboliquem. Ja tenim un caneló.
6.Per fer la vinagreta, esclafem les llavors del tomàquet. En aquest suc hi barregem la mostassa. Unes llenties, un bon raig d'oli i una espurneta de sal.