Canelons de pollastre a l'ast
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Canelons de pollastre a l'ast
- (per a 2 persones)
- pasta de canelons
- 1 pollastre a l'ast
- 30 ml d'oli del pollastre
- 2 tomàquets
- 2 carbassons
- 2 cebes
- alls
- mongetes tendres
- 150 g de ceps
- Per a la salsa:
- farina de ceps
- farina blanca
- 400 ml de crema de llet (35% mg)
PREPARACIÓ
1.Per fer els canelons, ja tenim les verdures que van fent-se, que van suant a la cassola a poc a poc. Hi aboquem el pollastre rostit.
2.Ara hi afegim l'oli del pollastre. I després, els ceps, i ja tindrem llest el farciment.
3.Bullim les plaques de canelons, i després les posem en aigua freda. Amb una mànega de pastisseria anem abocant el farciment al caneló.
4.Per a la beixamel, posem un rajolí d'oli en un cassó. Hi tirem una punteta de farina i la fregim.
5.Hi afegim la crema de llet i la fem bullir. Hi posem una mica de farina de ceps. Al punt de sal, i ho batem per treure'n els grumolls.
2.Ara hi afegim l'oli del pollastre. I després, els ceps, i ja tindrem llest el farciment.
3.Bullim les plaques de canelons, i després les posem en aigua freda. Amb una mànega de pastisseria anem abocant el farciment al caneló.
4.Per a la beixamel, posem un rajolí d'oli en un cassó. Hi tirem una punteta de farina i la fregim.
5.Hi afegim la crema de llet i la fem bullir. Hi posem una mica de farina de ceps. Al punt de sal, i ho batem per treure'n els grumolls.