Canelons cruixents de pollastre

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Oriol Llavina
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El cigró d'or, Vilafranca del Penedès

INGREDIENTS

  • 4 oblees de pasta brick
  • 40 g de mantega
  • 1/2 pollastre gros i el fetge
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets
  • 3 grans d'all
  • sal, pebre i oli d'oliva
  • 50 g de parmesà
  • Per a la salsa:
  • 1/2 l de brou de pollastre
  • 25 g de farina
  • 25 g de mantega
  • 200 g de fetge gras
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu el pollastre salpebrat, la pastanaga, la ceba, els tomàquets, els alls i el fetge en una safata de forn amb oli abundant i deixeu-ho rostir al forn.

Quan ja estigui rostit, tritureu el pollastre, desossat, a la Thermomix.

Per fer la beixamel, poseu en un cassó la mantega i la farina i remeneu-ho bé. Quan tingueu una pasta homogènia, afegiu-hi el brou de pollastre i deixeu-lo reduir. Seguidament, poseu-hi una mica de fetge gras, la sal i el pebre i remeneu-ho bé. Finalment, tritureu-ho tot amb el túrmix fins a obtenir una beixamel ben fina.

A continuació, talleu la pasta brick a quadres, farciu-los amb el pollastre triturat, enrotlleu-los, poseu-los en una safata de forn coberta amb paper sulfuritzat i deixeu-los coure al forn durant 10 minuts a 200 graus.

Mentrestant, en una paella ben calenta daureu un tall de fetge gras.

I ja per acabar, emplateu els canelons, poseu-hi el tall de fetge gras a sobre, salseu-ho tot amb la beixamel i guarniu el plat amb una mica de parmesà ratllat.
Anar al contingut