Caneló vegetal de llagostí

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carles Milan
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Tribia, Masquefa

INGREDIENTS

  • 20 llagostins
  • 1/2 pebrot groc
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 pebrot verd
  • 1 escalunya
  • pastanagues
  • 1 nap daikon
  • oli d'oliva
  • sal i pebre
  • oli d'oliva
  • vinagre de Chardonnay
  • sal d'hibisc
  • 4 pètals de pensament

PREPARACIÓ

Per començar, peleu el nap, talleu-lo a làmines molt fines, escaldeu-les durant uns segons en un bol amb aigua bullint
i seguidament refredeu-les en un bol amb aigua i gel.

A continuació, en un cassó amb oli d'oliva confiteu els caps dels llagostins durant una hora a foc suau. Després, coleu l'oli i reserveu-lo.

Per fer el tàrtar, poseu en un bol les cues de llagostins picades, els pebrots picats, l'escalunya picada, la pastanaga ratllada, el vinagre, l'oli, la sal i el pebre i remeneu-ho bé amb una forquilla.

Tot seguit, farciu les làmines de nap amb el tàrtar, poseu-hi uns pètals de pensament a sobre i emboliqueu-ho com si fos un caneló.

I ja per acabar, emplateu el caneló, poseu-hi la sal d'hibisc per sobre i amaniu-ho amb l'oli de llagostí.
Anar al contingut