Caneló vegetal de llagostí
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carles Milan
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Tribia, Masquefa
INGREDIENTS
- 20 llagostins
- 1/2 pebrot groc
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 pebrot verd
- 1 escalunya
- pastanagues
- 1 nap daikon
- oli d'oliva
- sal i pebre
- oli d'oliva
- vinagre de Chardonnay
- sal d'hibisc
- 4 pètals de pensament
PREPARACIÓ
Per començar, peleu el nap, talleu-lo a làmines molt fines, escaldeu-les durant uns segons en un bol amb aigua bullint
i seguidament refredeu-les en un bol amb aigua i gel.
A continuació, en un cassó amb oli d'oliva confiteu els caps dels llagostins durant una hora a foc suau. Després, coleu l'oli i reserveu-lo.
Per fer el tàrtar, poseu en un bol les cues de llagostins picades, els pebrots picats, l'escalunya picada, la pastanaga ratllada, el vinagre, l'oli, la sal i el pebre i remeneu-ho bé amb una forquilla.
Tot seguit, farciu les làmines de nap amb el tàrtar, poseu-hi uns pètals de pensament a sobre i emboliqueu-ho com si fos un caneló.
I ja per acabar, emplateu el caneló, poseu-hi la sal d'hibisc per sobre i amaniu-ho amb l'oli de llagostí.
i seguidament refredeu-les en un bol amb aigua i gel.
A continuació, en un cassó amb oli d'oliva confiteu els caps dels llagostins durant una hora a foc suau. Després, coleu l'oli i reserveu-lo.
Per fer el tàrtar, poseu en un bol les cues de llagostins picades, els pebrots picats, l'escalunya picada, la pastanaga ratllada, el vinagre, l'oli, la sal i el pebre i remeneu-ho bé amb una forquilla.
Tot seguit, farciu les làmines de nap amb el tàrtar, poseu-hi uns pètals de pensament a sobre i emboliqueu-ho com si fos un caneló.
I ja per acabar, emplateu el caneló, poseu-hi la sal d'hibisc per sobre i amaniu-ho amb l'oli de llagostí.