Caneló de pasta d'arròs
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ly Leap
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Indochine Ly Leap, Barcelona
INGREDIENTS
- 500 g farina d'arròs
- 300 ml d'aigua
- Per al farcit:
- 10 g xampinyons negres secs
- 1 cebeta
- 1 pastanaga
- 3 branquetes de coriandre
- 150 g carn picada de porc
- 8 llagostins
- 1,5 cl de salsa d'ostres
- 1 all
- sal, pebre i sucre
- 50 g de brots de soja
- menta
- 15 g de cacauets picats
- 1,5 cl de salsa de soja
- pètals de rosa
PREPARACIÓ
Per fer el farcit, en un wok amb una mica d'oli calent sofregiu l'all picat.
Quan estigui dauradet, afegiu-hi les cues de llagostins, pelades i tallades a trossos, i la carn picada de porc, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure uns minuts. Seguidament, afegiu-hi la pastanaga picada, el coriandre picat, la cebeta picada, els xampinyons, la sal, el pebre, el sucre i la salsa d'ostres i salteu-ho tot junt durant uns minuts.
A continuació, en un wok amb aigua calenta escaldeu els brots de soja durant uns segons.Tot seguit, en un bol barregeu la farina d'arròs i l'aigua fins que obtingueu una massa ben fina. Després, poseu una mica de massa, donant-li forma de crep, sobre l'olla especial per coure la pasta al vapor.
I ja per acabar, emplateu la pasta d'arròs, poseu-hi el farcit a sobre, emboliqueu-lo com si fos un caneló, amaniu-lo amb la salsa de soja i guarniu el plat amb els brots de soja, els pètals de rosa, els cacauets picats i les fulles de menta.
Quan estigui dauradet, afegiu-hi les cues de llagostins, pelades i tallades a trossos, i la carn picada de porc, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure uns minuts. Seguidament, afegiu-hi la pastanaga picada, el coriandre picat, la cebeta picada, els xampinyons, la sal, el pebre, el sucre i la salsa d'ostres i salteu-ho tot junt durant uns minuts.
A continuació, en un wok amb aigua calenta escaldeu els brots de soja durant uns segons.Tot seguit, en un bol barregeu la farina d'arròs i l'aigua fins que obtingueu una massa ben fina. Després, poseu una mica de massa, donant-li forma de crep, sobre l'olla especial per coure la pasta al vapor.
I ja per acabar, emplateu la pasta d'arròs, poseu-hi el farcit a sobre, emboliqueu-lo com si fos un caneló, amaniu-lo amb la salsa de soja i guarniu el plat amb els brots de soja, els pètals de rosa, els cacauets picats i les fulles de menta.