Caneló de pasta d'arròs

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ly Leap
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Indochine Ly Leap, Barcelona

INGREDIENTS

  • 500 g farina d'arròs
  • 300 ml d'aigua
  • Per al farcit:
  • 10 g xampinyons negres secs
  • 1 cebeta
  • 1 pastanaga
  • 3 branquetes de coriandre
  • 150 g carn picada de porc
  • 8 llagostins
  • 1,5 cl de salsa d'ostres
  • 1 all
  • sal, pebre i sucre
  • 50 g de brots de soja
  • menta
  • 15 g de cacauets picats
  • 1,5 cl de salsa de soja
  • pètals de rosa

PREPARACIÓ

Per fer el farcit, en un wok amb una mica d'oli calent sofregiu l'all picat.

Quan estigui dauradet, afegiu-hi les cues de llagostins, pelades i tallades a trossos, i la carn picada de porc, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure uns minuts. Seguidament, afegiu-hi la pastanaga picada, el coriandre picat, la cebeta picada, els xampinyons, la sal, el pebre, el sucre i la salsa d'ostres i salteu-ho tot junt durant uns minuts.

A continuació, en un wok amb aigua calenta escaldeu els brots de soja durant uns segons.Tot seguit, en un bol barregeu la farina d'arròs i l'aigua fins que obtingueu una massa ben fina. Després, poseu una mica de massa, donant-li forma de crep, sobre l'olla especial per coure la pasta al vapor.

I ja per acabar, emplateu la pasta d'arròs, poseu-hi el farcit a sobre, emboliqueu-lo com si fos un caneló, amaniu-lo amb la salsa de soja i guarniu el plat amb els brots de soja, els pètals de rosa, els cacauets picats i les fulles de menta.
Anar al contingut