Caneló de mango i mató
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Laia Pons
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Ble, Igualada
INGREDIENTS
- 2 mangos
- 1 mató
- 1 culleradeta de canyella en pols
- 100 g de sucre
- 1 gotet de crema de llet Per a la gelatina de mel:
- 150 g de mel
- 2 fulls de gelatina
- aigua
PREPARACIÓ
Per a preparar la gelatina, poseu la mel en un cassó amb aigua.
Quan arrenqui el bull, tireu-hi els fulls de gelatina prèviament remullats, i quan l'aigua torni a bullir, retireu-ho del foc. Deixeu-ho reposar i després poseu-ho a la nevera. A continuació feu el farcit. Barregeu en un bol el mató, la crema de llet, el sucre i la canyella en pols. Treballeu-ho bé fins que n'obtingueu una massa ben fina. Pel que fa als mangos, talleu-los a làmines ben fines per tal que es puguin doblegar. Farciu-los amb el mató amb l'ajuda d'una mànega pastissera. Deixeu els canelons una estona a la nevera. Finalment, serviu aquestes postres amb una mica de gelatina de mel i amb sorbet de llimona (o de qualsevol altre gust). Podeu decorar el plat amb una fulla de menta.
Quan arrenqui el bull, tireu-hi els fulls de gelatina prèviament remullats, i quan l'aigua torni a bullir, retireu-ho del foc. Deixeu-ho reposar i després poseu-ho a la nevera. A continuació feu el farcit. Barregeu en un bol el mató, la crema de llet, el sucre i la canyella en pols. Treballeu-ho bé fins que n'obtingueu una massa ben fina. Pel que fa als mangos, talleu-los a làmines ben fines per tal que es puguin doblegar. Farciu-los amb el mató amb l'ajuda d'una mànega pastissera. Deixeu els canelons una estona a la nevera. Finalment, serviu aquestes postres amb una mica de gelatina de mel i amb sorbet de llimona (o de qualsevol altre gust). Podeu decorar el plat amb una fulla de menta.