Caneló de mango i mató

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Laia Pons
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Ble, Igualada

INGREDIENTS

  • 2 mangos
  • 1 mató
  • 1 culleradeta de canyella en pols
  • 100 g de sucre
  • 1 gotet de crema de llet Per a la gelatina de mel:
  • 150 g de mel
  • 2 fulls de gelatina
  • aigua

PREPARACIÓ

Per a preparar la gelatina, poseu la mel en un cassó amb aigua.
Quan arrenqui el bull, tireu-hi els fulls de gelatina prèviament remullats, i quan l'aigua torni a bullir, retireu-ho del foc. Deixeu-ho reposar i després poseu-ho a la nevera. A continuació feu el farcit. Barregeu en un bol el mató, la crema de llet, el sucre i la canyella en pols. Treballeu-ho bé fins que n'obtingueu una massa ben fina. Pel que fa als mangos, talleu-los a làmines ben fines per tal que es puguin doblegar. Farciu-los amb el mató amb l'ajuda d'una mànega pastissera. Deixeu els canelons una estona a la nevera. Finalment, serviu aquestes postres amb una mica de gelatina de mel i amb sorbet de llimona (o de qualsevol altre gust). Podeu decorar el plat amb una fulla de menta.
Anar al contingut