Caneló de capipota i shitake

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Òscar Pérez
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La cúpula, Fundació Melchor Colet, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g de capipota de vedella
  • 100 g de shitake
  • 1 sípia
  • 8 fulls de pasta wanton
  • 1 farcellet de verdures
  • pebre vermell
  • sal
  • oli
  • aigua

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli en un cassó i afegiu-hi el pebre vermell. Remeneu-ho ràpidament.
A continuació, incorporeu-hi la capipota tallada a daus, la sal i el pebre, i remeneu-ho bé. Afegiu-hi l'aigua i el farcell de verdures, deixeu-ho bullir durant una hora i coleu-ho. Mentrestant, salpebreu i salteu el shitake en una paella amb oli calent. Tot seguit, barregeu el shitake i la capipota. Agafeu la pasta wanton que prèviament haureu bullit durant un minut, i emboliqueu la barreja com si féssiu canelons. Després, salteu la sípia amb una mica de sal en una paella calenta. I escalfeu el suc de la cocció de la capipota. I ja per acabar, emplateu els canelons, col·loque-hi la sípia a sobre i regueu-ho amb la salsa.
Anar al contingut