Caneló de capipota i shitake
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Òscar Pérez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La cúpula, Fundació Melchor Colet, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g de capipota de vedella
- 100 g de shitake
- 1 sípia
- 8 fulls de pasta wanton
- 1 farcellet de verdures
- pebre vermell
- sal
- oli
- aigua
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli en un cassó i afegiu-hi el pebre vermell. Remeneu-ho ràpidament.
A continuació, incorporeu-hi la capipota tallada a daus, la sal i el pebre, i remeneu-ho bé. Afegiu-hi l'aigua i el farcell de verdures, deixeu-ho bullir durant una hora i coleu-ho. Mentrestant, salpebreu i salteu el shitake en una paella amb oli calent. Tot seguit, barregeu el shitake i la capipota. Agafeu la pasta wanton que prèviament haureu bullit durant un minut, i emboliqueu la barreja com si féssiu canelons. Després, salteu la sípia amb una mica de sal en una paella calenta. I escalfeu el suc de la cocció de la capipota. I ja per acabar, emplateu els canelons, col·loque-hi la sípia a sobre i regueu-ho amb la salsa.
A continuació, incorporeu-hi la capipota tallada a daus, la sal i el pebre, i remeneu-ho bé. Afegiu-hi l'aigua i el farcell de verdures, deixeu-ho bullir durant una hora i coleu-ho. Mentrestant, salpebreu i salteu el shitake en una paella amb oli calent. Tot seguit, barregeu el shitake i la capipota. Agafeu la pasta wanton que prèviament haureu bullit durant un minut, i emboliqueu la barreja com si féssiu canelons. Després, salteu la sípia amb una mica de sal en una paella calenta. I escalfeu el suc de la cocció de la capipota. I ja per acabar, emplateu els canelons, col·loque-hi la sípia a sobre i regueu-ho amb la salsa.