Caneló d'aigua amb escalivada

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pere Vilalta
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Delicius (Hotel Balneari Vichy Catalán), Caldes de Malavella

INGREDIENTS

  • 3 pebrots vermells
  • 2 albergínies
  • 2 cebes
  • 2 gots d'aigua mineral
  • 4 navalles
  • 1 tassa d'oli d'oliva
  • avellanes
  • 1 copeta de vinagre de Xerès
  • sal i pebre
  • 8 fulles de gelatina

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en una safata els pebrots, les albergínies, les cebes, amaniu-les amb oli i poseu-les al forn a escalivar.

Seguidament, deixeu refredar les verdures, peleu-les i poseu-les en un colador perquè deixin anar la seva aigua.

A continuació, poseu l'aigua de les verdures en un cassó amb les fulles de gelatina remullades i remeneu-ho bé amb un batedor. Després, poseu aquesta aigua en una safata plana i deixeu-ho refredar a la nevera durant una hora.

Tot seguit, talleu la gelatina de la safata a tires llargues, poseu-hi l'escalivada picada al mig i enrotlleu-ho com si fos un caneló.

Per fer la vinagreta, poseu en un bol l'oli, el vinagre de Xerès, la sal, el pebre i les avellanes picades i remeneu-ho bé.

Finalment, en un cassó amb aigua mineral bullint, escaldeu les navalles durant uns segons, peleu-les, salpebreu-les i salteu-les en una paella amb una gota d'oli.

I ja per acabar, emplateu els canelons, poseu-hi les navalles al voltant i amaniu-ho tot amb la vinagreta.

Anar al contingut