Caldo ràpid de verdures i pollastre

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gerard Solís
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Racó, Sant Climent de Llobregat

INGREDIENTS

  • 400 g de pit de pollastre
  • 100 g de mongeta tendra
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 1 carbassó
  • 1 l d'aigua
  • oli d'oliva i sal
  • Per al puré de patata:
  • 2 patates
  • sal
  • farina
  • oli per fregir

PREPARACIÓ

Per començar, sofregiu la ceba, la pastanaga, la mongeta tendra, el carbassó, tot tallat en tires en un cassó amb oli.
Després, afegiu-hi l'aigua i el pit de pollastre tallat en tires i deixeu-ho coure durant 10 minuts aproximadament. A continuació, rectifiqueu-ho de sal.

Mentrestant, bulliu la patata en un cassó amb aigua freda i una mica de sal. Un cop bullida, deixeu-la refredar, peleu-la i aixafeu-la. Tot seguit, enfarineu-vos les mans, feu boletes amb el puré de patata i fregiu-les en una paella amb oli ben calent.

I ja per acabar, poseu les boletes de puré al fons del plat i tireu-hi el caldo a sobre.
Anar al contingut