Calamarsons amb porros i rossinyols

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Rosa Nonell
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres

INGREDIENTS

  • 800 g de calamarsons
  • 6 porros
  • 1/2 kg de rossinyols
  • 2 patates
  • 1/2 copa de conyac
  • all
  • julivert
  • sal
  • pebre
  • oli

PREPARACIÓ

Per començar, estofeu el porro picat en un cassó amb oli, sal i pebre a foc baix, durant 30 minuts.
A continuació, salteu els calamarsons en una paella amb oli ben calent. Incorporeu-hi el julivert i el brandi. Tot seguit, flamegeu-ho. Quan hagi reduit, incoporeu-hi els porros, els rossinyols escaldats, la patata bullida tallada en daus, sal i pebre. Després, remeneu-ho una mica i ja podeu emplatar-ho.
Anar al contingut