Caipirinha (Cachaça amb llima) - Brasil
- Programa: Karakia
- Cuina: Pedro Luiz, Barcelona
INGREDIENTS
- Per a 1 copa:
- cachaça (aiguardent de canya)
- 1 llima
- 1 cullerada sopera de sucre
- glaçons
PREPARACIÓ
Renteu la llima i talleu-ne els extrems.
Després talleu la llima a rodanxes gruixudes i partiu-les per la meitat.
Poseu aquests trossos dins un got ample amb una cullerada ben plena de sucre.
Amb una mà de morter, aixafeu els trossos de llima perquè en deixin anar el suc.
Agafeu uns quants glaçons i trenqueu-los (també amb la mà de morter).
Poseu aquest glaç trencat al got i afegiu-hi un bon raig de cachaça.
Remeneu-ho una mica i ja tindreu llesta la caipirinha.
Després talleu la llima a rodanxes gruixudes i partiu-les per la meitat.
Poseu aquests trossos dins un got ample amb una cullerada ben plena de sucre.
Amb una mà de morter, aixafeu els trossos de llima perquè en deixin anar el suc.
Agafeu uns quants glaçons i trenqueu-los (també amb la mà de morter).
Poseu aquest glaç trencat al got i afegiu-hi un bon raig de cachaça.
Remeneu-ho una mica i ja tindreu llesta la caipirinha.