Cafè vietnamita

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La cafeïna del cafè estimula la secreció de sucs gàstrics i afavoreix la digestió.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 100 g llet condensada  

    3 ous  

    Cafè molt  

    Aigua  

PREPARACIÓ

  1. Posem un pot al foc i hi aboquem 50 ml d'aigua aproximadament, en funció de la vostra cafetera. L'escalfem.  
  2. Agafem una cafetera italiana, l'obrim i hi aboquem l'aigua calenta. Després, posem al filtre 15 g de cafè molt. Tanquem i fem el cafè.  
  3. Separem clares i rovells de 3 ous. Reservem les clares i posem els rovells en un bol.  
  4. Blanquegem els rovells amb 100 g de llet condensada.   
  5. Posarem en un got transparent la crema i després hi aboquem el cafè acabat de fer.    
Anar al contingut