Cabrit amb agrella
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jean-François Ferrié
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La maison du Languedoc-Roussillon, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g de coll de cabrit
- 400 g de pit de cabrit
- 150 g d'agrella
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 1 gotet de crema de llet
- 3/4 de l de brou de carn
- 2 cullerades de greix d'oca (o de llard)
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu el cabrit en una paella amb oli i deixeu-lo coure a foc viu.
Afegiu-hi sal, pebre i greix d'oca. Quan els trossos de cabrit estiguin ben daurats, incorporeu-hi la pastanaga i la ceba. Barregeu-ho bé i afegiu-hi el brou de vedella (que prèviament haureu cuit en una cassola amb ossos de vedella, sal, pebre, pastanaga, ceba i aigua durant 12 hores a foc lent). A continuació, passeu-ho a una cassola, tapeu-la i deixeu-ho coure a foc lent. Quan hagi passat un hora, retireu-ne el suc i passeu-lo a una altra cassola. Afegiu-hi la crema de llet i deixeu-ho reduir durant 5 minuts. Després incorporeu-hi l'agrella, que haureu netejat i tallat a trossets molt fins, i no ho deixeu coure gaire estona. Finalment, afegiu la salsa a la cassola amb el cabrit i barregeu-ho delicadament.
Afegiu-hi sal, pebre i greix d'oca. Quan els trossos de cabrit estiguin ben daurats, incorporeu-hi la pastanaga i la ceba. Barregeu-ho bé i afegiu-hi el brou de vedella (que prèviament haureu cuit en una cassola amb ossos de vedella, sal, pebre, pastanaga, ceba i aigua durant 12 hores a foc lent). A continuació, passeu-ho a una cassola, tapeu-la i deixeu-ho coure a foc lent. Quan hagi passat un hora, retireu-ne el suc i passeu-lo a una altra cassola. Afegiu-hi la crema de llet i deixeu-ho reduir durant 5 minuts. Després incorporeu-hi l'agrella, que haureu netejat i tallat a trossets molt fins, i no ho deixeu coure gaire estona. Finalment, afegiu la salsa a la cassola amb el cabrit i barregeu-ho delicadament.